ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ Εξωραιστικος Συλλογος Οικισμου Οτε Δηλεσι ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 6946794208 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΝΤΙΚΗ

Εξωραιστικος Συλλογος Οικισμου Οτε Δηλεσι

KARMA RADIO ΠΛΕΙΕΡ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΛΕΊΝΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Κατερίνα Λέχου: Έχει σκεφτεί ποτέ την υιοθεσία ενός παιδιού;

katerina lehou

Η Κατερίνα Λέχου, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το γάμο της και τι την έκανε να πει ναι, ενώ εξομολογήθηκε και αν θα υιοθετούσε ένα παιδί.
«Κι ενώπιον Θεού είναι σοβαρή υπόσχεση, ηθελημένη δέσμευση, δε σε πιέζει κανείς να το κάνεις. Έτσι αποκτάει άλλο βάθος η σχέση», δήλωσε στο Hello.
Τι την έκανε να πει το μεγάλο ναι; «Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη, μόνη μου. Είναι μία πόλη που αγαπώ και μισώ, γιατί κατεβαίνεις από το αεροπλάνο και αισθάνεσαι σπουδαίος, κι όσο περνάνε οι μέρες μικραίνεις και γίνεσαι αόρατος. Όσο γινόμουν αόρατη, σκεφτόμουν τι νόημα έχει να είσαι σε αυτό τον κόσμο, αν δεν μπορείς να κρατάς το χέρι ενός άλλου. Κι αυτό αναδύθηκε σαν τρομερή ανάγκη. Γύρισα αρχές Ιουνίου, επικοινώνησα αυτή την ανάγκη στον σύντροφό μου και παντρευτήκαμε τον Ιούλιο. Ήμουν τυχερή, γιατί η ανάγκη μου κούμπωσε με τη δική του. Αν δεν βρισκόταν σε αυτή τη φάση, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα».
Για τη μητρότητα έχει μιλήσει πολλές φορές. Είναι ανάδοχη μητέρα παιδιού μέσω Actionaid. Θα υιοθετούσε ένα παιδί; «Αν ήθελα διακαώς ένα παιδί και δεν μπορούσα να κάνω μετά από προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση, θα υιοθετούσα. Δεν θα έκανα εξωσωματικές στο διηνεκές. Γιατί κάτι θέλει να σου πει κι αυτό. Δεν έχει σημασία το παιδί να είναι βγαλμένο από μένα. Αν και είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου